Alpha Cursus

Ontmoeten

Met anderen opzoek gaan naar de zin van het leven. We beginnen elke Alpha avond op een ontspannen manier met een heerlijke maaltijd. Een mooi moment om nieuwe mensen te ontmoeten en elkaar  te leren kennen.

Vragen

Na de koffie/thee kun je luisteren naar een inspirerend verhaal. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachte te delen met elkaar in een kleine groep. Zit je met vragen over het leven en/of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou!

Ontdekken

In ongeveer 10 avonden ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond staat een ander thema centraal. Voorbeelden hiervan zijn: ‘Wie is Jezus?’, ‘Hoe kan ik geloven?’ of ‘Wat doet de Heilige Geest?’. Je praat hierover door met de andere Alpha-deelnemers in een kleinere groep. 

Over Alpha

Alpha wordt gegeven door een aantal enthousiaste gemeenteleden en deelname aan Alpha cursus is kosteloos.
Alpha is wekelijks op woensdagavond in de periode van 17 januari tot 24 maart.

De Alpha cursus is zeer geschikt als je niet bekend bent met het christelijk geloof en je je wilt verdiepen in de basis hiervan. Daarnaast kan de Alpha cursus je ook helpen om je geloofsleven nieuw leven in te blazen, door terug te gaan naar de basis. Alpha is echt voor iedereen!

Wil je meer weten over de inhoud van de Alpha-cursus kijk dan op www.alpha-cursus.nl

Nieuwsgierig? Meer weten?  Kom dan geheel vrijblijvend langs bij onze Alpha info-avond.

Wanneer ?
Woensdag 17 januari 2024 om 20:00 uur, inloop van af 19:45

Locatie?
Schiebroekseweg 20 in Bergschenhoek

Heb je vragen over Alpha of wil je je aanmelden? Mail dan met ons via email Bellen mag natuurlijk ook. Matthijs Pols 06-14787467 of Carina de Ruiter 06-11299785