Kring “Genadeloos Goed”

Na de thema-avond met Arie de Rover op 28 augustus jl. nodigt onze nieuwe kring jou van harte uit om de eerste twee hoofdstukken van dit boek (ISBN 978-94-6369-152-9) thuis te lezen en met ons na te denken en te bespreken welke betekenis dit heeft voor jou en mogelijk voor ons. Dit doen we met een inleiding en gesprek in kleine groepen.

Voor de planning geven we graag de volgende avonden door:

 

Datum:

Hoofdstukken:

1

19 oktober 2023

1.       Net echt

2.       Godvervangers

2

30 november 2023

3.       Nooit ongehoorzaam

4.       Jarenlang werken

3

25 januari 2024

5.       Verkwanseld aan de hoeren

6.       Nooit een geitenbokje

4

21 maart 2024

7.       Met mijn vrienden feestvieren

8.       Vader

 

We beginnen met koffie en thee om 19.45 en starten om 20.00 uur in de Tim & Rank-Ruimte. We besluiten de avond om 22.00 uur. We benadrukken dat deelnemen tot niets verplicht. Het is dan ook mogelijk om een gedeelte van de bijeenkomsten bij te wonen en er zijn geen kosten aan verbonden.

Als je het boek nog wilt bestellen, willen wij met inschakeling van de boekentafel natuurlijk van dienst zijn.

“Het kan zomaar. Alles goed doen maar toch fout zitten. Veel bezitten en niets hebben. Trouw gehoorzamen en toch je plicht verzuimen. Altijd thuis en toch vervreemd zijn. Verwelkomd worden en niet naar binnen willen. In God geloven maar God niet geloven. De theorie van genade kennen we allemaal: God heeft ons zo lief, dat Hij ons in Christus onze zonden vergeeft. Maar wat doet dat met je en hoe kan je van deze genade leren leven? Want je leven verandert pas echt, als die genade dagelijkse praktijk voor je wordt.“

 

 

Graag tot ziens op onze kringavonden!

Arjan Rougoor en Teus van der Heiden (tvdheiden@hetnet.nl)